Skip to content

На ваша услуга од 2000 година, носејќи ја иднината преку робусна инфраструктура

Фокусирани сме на обезбедување најквалитетни градежни и инженерски услуги на нашите клиенти. Преку иновативна работа и децениско акумулирано знаење за инженерски и регулаторни стандарди, ги исполнуваме и ги надминуваме очекувањата на нашите клиенти.

Дизајн

Ние ја елаборираме проектната документација за следниве сегменти за дизајн: Развој и планирање на концепти, Прелиминарен дизајн, 3Д визуелизација, Дизајн на архитектура, Статички пресметки и градежни цртежи, Проекти за електрична и механичка инсталација.

Ревизија на проекти

Нашите ревизии на проектната документација обезбедуваат точност, квалитет и усогласеност со законите, нормите и дизајнерските стандарди за дизајн и сите дополнителни технички регулативи за градба. Секоја ревизија осигурува дека проектот ги исполнува основните барања на законите за градба.

Надзор над изградбата

За контрола на проектот од почеток до крај, спроведуваме редовен надзор на изградбата. Ова значи професионална контрола на локацијата, каде што супервизорот утврдува дали градбата ја изведува проектната документација и законските прописи по кои е добиена градежната дозвола.

Изградба и монтажа

Примарните задачи и активности на нашиот оддел за изградба и монтажа се: Управување со страницата, координација на подизведувачи и добавувачи, координативни состаноци со клиентот, организација на бараните инспекции за добивање на оперативна дозвола, осигурување на квалитет (ОК /), контрола на квалитет (КК), распоред на време, стручен надзор.

За нас

Изградбата е она што го правиме

Запознајте се поблиску со нас

Традицијата, искуството и иновативноста се она што не придвижува кон иднината! На логото на нашата компанија, ќе го најдете саќето. Тоа е симбол за развој, стабилна структура и продуктивна социјална хиерархија, водена од мудрост, искуство и напорна работа.

Нашата работа

Издвоени проекти

Погледнете некои од нашите проекти

Погледнете ги сите проекти

Нашиот блог

Најнови известувања

Прочитајте за нашите неодамнешни проекти, отворени работни позиции, како и многу други релевантни информации за нашата индустрија

Започнете

Изградба и инженерски услуги на долг список на повторливи и нови клиенти

Контакт