Skip to content

Контакт

Стапете во контакт

Контактирајте не

Контактирајте го тимот на Стокуќа во врска со целите и барањата на вашиот проект. Со нетрпение очекуваме да се слушнеме со Вас!

Телефонски број

+389 2 3245 827

Адреса

Лондонска 1 локал 1, 1000 Скопје – МК

Емаил

stokuca@stokuca.com.mk