Skip to content

РЕМ ЦЕНТАР

РЕМ центар e лоциран во центарот на градот Тетово, помеѓу зелен пазар и Веро. Искористената површина изнесува 25000m².РЕМ центарпретставува повеќенаменски комплекс што е поделен на девет целини и има: девет надземни ката и три подземни нивоа. Содржи хотел со пет ѕвездички, шопинг центар и станбена површина со околу стотина станбени единици.

Локација:          

Тетово, С. Македонија

Година

2010-2014