Skip to content

ЕДГЕ АМСТЕРДАМ ЗАПАД

EDGE AMSTERDAM WEST e 48000m² обновена деловна зграда од 1970 година. Зградата е надградена во напреден и одржлив канцелариски простор. Поставена е нова и спектакуларна стаклена купола за покривање на атриумот, преобразувајќи го неискористениот надворешен простор во нова срж на зградата со внесување многу природна дневна светлина во работните места.

Локација:          

Амстердам, Холандија

Година:              

Обновен 2018