Стокуќа ДООЕЛ помеѓу 200 најуспешни компании во Македонија

Стокуќа ДООЕЛ помеѓу 200 најуспешни компании во Македонија. Целата листа може да ја погледнете на следниов линк: https://www.club200.mk/profile/STOKUKjA-DOOEL-Skopje

Дејност Архитектонски дејности
Менаџер
Позиција /
Приход 205,515,275.00 МКД
Раст приход %
Добивка 71,351,515.00 МКД
Раст добивка 210.51 %
Ранг најголеми
Ранг најуспешни 185
Вработени 20
Година 2019