Stokuca

Членство во организации

Нашата компанија и вработени се членови на следниве организации:

  • Комора на овластени инженери и архитекти
  • Друштво на градежни конструктори на Р. Македонија
  • Стопанска комора на Р. Македонија

logologo mkregionchamberof

 
Вие сте тука: Дома Профил на компанијата Членство